تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کامپیوتر و آدرس saveh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
روانشناسان یادگیری در طول بیست سال اخیر به پیشرفت های عظیمی دست یافته و به دیدگاههای تازه ای نسبت به مطالعه و یادگیری رسیده است. نظریه ها و روش های جدید یادگیری و مطالعه که عمدتاً از روانشناسی خبر پردازی سر بر آورده اند. در بسیاری از مواقع مکمل نطریه ها وروش های قدیمی هستند، اما در بعضی موارد با آن ها متفاوت است. بنا بر نظریه های قدیمی خواندن که در روش های مطالعه زیر بنای روش های تند خوانی قرار گرفته، چنین فرض شده است که سرعت مطالعه وابسته به حرکات سریع چشم است، یعنی هر چقدر چشم سرعتر از روی کلمات بگذرد، ذهن نیز سریع تر اطلاعات موجود در کلمات را درک می کند. بر خلاف این نظریه در روان شناسی یادگیری جدید که از یک رویکرد خبرپردازی یا پردازش اطلاعات سر چشمه می گیرد، اینگونه استدلال می شود که عامل مهم در سرعت مطالعه، پردازش اطلاعات در ذهن خواننده است. یعنی هر چه ذهن آدمی اطاعات دریافتی را سریع تر پردازش کند، سرعت درک ولذا سرعت مطالعه او نیز بیشتر خواهد بود. تفاوت های فردی افراد در خواندن به فرآیند پردازش اطلاعات مرکزی وابسته است نه به فرآ یند های حسی پیرامونی.
روش های یادگیری موثر:
به منظور بهبود فرآیند یادگیری ،روش های متعددی بیان شده اند. برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با این روش ها به طور اجمالی به بررسی دو روش موثر به نام های روش پس ختام و مردر میپردازیم.
روش پس ختام:
این روش شامل ۶ مرحله وکلمه ی پس ختام از حروف اول این مراحل تشکیل شده که عبارتند از :
۱-پیش خوانی:
به معنای اجمالی به منظور دریافت کلیات موضوع و سازمان دهی کلی مطلب است . در این روش، خواننده قبل از خواندن دقیق، کل مطلب را مرور و بررسی می کند.
۲- سوال کردن:
برای هر قسمت از کتاب یا هر فصلی که مطالعه میشود ،میتوان پرسش هائی مطرح کرد و با مطالعه ی بیشتر به آن ها پاسخ داد . سوال ها را با کلمات چگونه ، چه کسی چرا ، چه چیز وغیره باید مطرح کرد.
۳ـ خواندن:
در این مرحله، کل متن یا کتاب مطالعه می شود و به پرسش های مطرح شده پاسخ داده می شود. سرعت خواندن باید با سادگی یا پیچیدگی متن تناسب داشته باشد.
۴ـ تفکر:
اندیشیدن در مورد موضوع مطالعه به آن معنا می دهد و به یاد سپاری آن کمک می کند. به منظور یادگیری بهتر مطالب، از پیش آموخته شده ارتباط داده، نکات اصلی وفرعی را شناسایی کرده وبه یکدیگر پیوند داده و تناقضات موجود در متن را حل کرد. با توجه به آنچه که گفته شد، مهمترین اصل زیربنای تفکر در جریان مطالعه، بسط معنایی است. یعنی شاخ و برگ دادن به مطالب آموخته شده و ایجاد ارتباط بین آنها و آموخته های قبلی که می تواند به یاد سپاری مطالب کمک کند.
۵ـ از حفظ گفتن:
پس از مطالعه هر قسمت، باید مطالب آن توسط خواننده به زبان ساده بازگو شود. این بازگویی مطالب، معلوم می کند که کدام قسمت ها به خوبی یاد گرفته نشده و باید مجدداُ مطالعه شود.
۶ـ مرور کردن:
پس از اتمام مطالعه یک کتاب یا مطالب درسی به منظور جلوگیری از فراموشی مطالب باید کل مطلب مرور شود. بهترین راه مرور کردن این است که بدون مراجعه به متن اصلی به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شود. در صورتی که خواندن متن، نتواند به پرسش ها پاسخ دهد، لازم است به متن اصلی مراجعه کرده و مجدداُ اقدام به مطالعه قسمت فراموش شده نمایید. پژوهش های مختلفی که در رابطه با تاثیر روش پس ختام در افزایش پیشرفت تحصیلی و بالا بردن کیفیت یادگیری دانش آموزان و دانشجویان انجام شده نشان داده اند که این روش تاثیر زیادی دارد.
روش مردر:
یکی از روش های مطالعه یادگیری، روش مردر نام دارد. مراحل این روش عبارتند از:
۱ـ حال وهوا:
منظور این است که برای مطالعه باید سر حال وآماده یادگیری باشید. بدین منظور سعی کنید با ایجاد حالت آرمیدگی عضلانی بر اضطراب خود غلبه کرده و افکار مثبت را جانشین افکار منفی و شک تردید های بیهوده سازید.
۲ـ درک و فهم:
در این مرحله بکوشید تا آنجا که ممکن است، مطالبی را که می خوانید به طور عمیق درک کنید. از میزان درک خود آگاه باشید و مطالبی را که خوب نفهمیده اید، با علامت سؤال مشخص کنید.
۳ـ یادآوری:
آنچه را که در هر مرحله خوانده و فهمیده اید، به یاد آورید.در این مرحله با استفاده از تخیل، تفسیر و تحلیل مطالب به یادگیری مطلب کمک کنید.
۴ـکشف و هضم:
در این مرحله مطالبی که در مراحل قبل نفهمیده اید، مراجعه کرده و به یادگیری آنها و کشف ارتباط بین مطالب با یکدیگر بپردازید. مطالب پیچیده را به اجزای ساده تر تجزیه کنید و برای فهم آنها از معلمان، اساتید ومنابع معتبر کمک بگیرید.
۵ـ بسط و گسترش:
مطالبی را که می خوانید به آنچه که قبلاٌ آموخته اید، ارتباط داده و به آن شاخ و برگ دهید و سؤال هایی نظیر این سؤال ها را از خود بپرسید:
ـ اگر به نویسنده ی مطلب دسترسی داشتید، از او چه سؤال هایی می پرسیدید؟
ـ چگونه می توانید آنچه را که آموخته اید، برای دیگران قابل فهم سازید؟
ـ چگونه می توانید از اطلاعاتی که کسب کرده اید، در عمل استفاده کنید؟
اینتل خانواده پردازندههای( YV I) بریج چهار هستهای را معرفی کرد. این تراشهها نسل سوم از پردازندههای چند هسته ای اینتل هستند که بعد از کامیابی نسل دوم آنها یعنی سندی بریج تولید شدهاند. خط تولید آیوی بریج شامل 14 پردازنده کامپیوتر دسکتاپ و لپتاپ میشود. پنج تا از آنها Core i5، هشت تا Core i7 و یکی از آنها نیز Core i7 Extreme Edition است. اینتل قصد دارد CPUهاي Core i3 را تا پایان سال میلادی جاری جایگزین کند. آیوی بریج یک پردازنده 22 نانومتری است که نسبت به سندی بریج 32 نانومتری پیشرفت چشمگیری نشان میدهد. البته آیوی بریج از جهات دیگر چون گرافیک، مدیا و مصرف انرژی بهتر شده است. اینتل ادعا می کند گرافیکهای یکپارچه شده HD 4000 آیوی بریج سرعتی دوبرابر سرعت پردازش HD 3000 سندی بریج دارند. یکی از ویژگیهای دیداری آیوی بریج پشتیبانی از فناوری سهبعدی از طریق InTru 3D است که باعث سریع شدن همگامسازی ویدئو و نمایش بیسیم اینتل شده است.به گفته اینتل ویژگیهای تصویری که در نسل سوم پردازندههای اینتل قرار گرفته، باعث بینیاز شدن این پردازنده از عملکردهایی است که توسط کارت گرافیک به صورت مجزا ارائه میشدند. علاوه بر اینکه مصرف این پردازندهها بسیار کم بوده و سیستم مبتنی بر آن هزینه کمتری خواهد داشت. با بهروز رسانی این پردازنده، کاربران میتواند آخرین بازیهای ویدئویی را با تنظیمات پیشفرض در سیستم خود اجرا کنند. علاوه بر همه اینها سیستم مبتنی بر این پردازنده میتواند از سه نمایشگر مستقل پشتیبانی کند.آن طور که اینتل می گوید میزان کاهش مصرف آیوی بریج به حدی است که بیشترین میزان مصرف آن برای تراشههای چهار هستهای 95 وات و برای تراشههای دو هستهای 65 وات خواهد بود. به طور کلی میزان مصرف هر دو این تراشهها کمتر از نرمال آن است. اینتل خبر خوبی هم برای کاربرانی دارد که میخواهند از پردازنده سندی بریج به آیوی بریج مهاجرت کنند. این پردازنده جدید قابلیت سازگاری با سوکت را LGA1155 دارد که در سندی بریج به کار میرود و همین امر کار ارتقای سیستم را راحت میکند.
پیشرفت تکنیکی عمده آیوی بریج، کاهش ابعاد آن از 32 نانومتر به 22 نانومتر و در کل معماری جدیدآن است. این موضوع باعث می شود که آیوی بریج عنوان نخستین ساختار پلتفرم با استفاده از فناوری 22 نانومتری را به خود بگیرد. بر اساس گزارش اینتل این ویژگی همچنین باعث ایجاد فضای بیشتری شده تا پردازشهای بزرگتر با مصرف انرژی کمتری ساخته شود و قابلیت کارتهای گرافیکی یکپارچهشده را بهبود می بخشد.
اجرای سریعتر
اینتل هم ادعا میکند که آیوی بریج از شش جهت ارتقا یافته است. «اجرای هوشمندانه» که مربوط میشود به افزایش سرعت پردازش و کاهش میزان مصرف انرژی؛ به این معنا که سیستم عامل کامپیوترهای دسکتاپ مبتنی بر آیوی بریج سریعترلودمی شود، راحتتر به شبکه وصل میشوند و سریعتر هم به فایلهای ذخیره شده دسترسی پیدا میکند. ویژگی دیگر مصرف کمانرژی این پردازندههاست که قبلا درباره آن توضیح داده شد. امکان اجرای سهبعدی و تجربه مدیای آیوی بریج یکی دیگر از نکاتی است که اینتل خیلی روی آن پافشاری کرده و با آن خودنمایی میکند. اینتل میگوید: «30 درصد فضای بیشتر در این پردازنده به زیرسیستم گرافیکی اختصاص داده شده است.» این شرکت همچنین میگوید که پردازندههای جدیدش از بیش از دوبرابر قابلیتهای گرافیکی سندی بریج برخوردار است. یکی دیگر از ویژگیهای آیوی بریج، کارایی ویدئویی Quick Sync است که انتقال کد ویدئو و تبدیل کوک سختافزاری است. با پردازنده آیوی بریج میتوان بازیهای سنگینی چون
مدرن وارفیر 3 را در یک صفحهنمایش 1920 در 1080 پیکسل به راحتی بازی کرد.البته این خبر برای سازندگان کارتهای گرافیکی اصلا خبر خوبی نیست زیرا این پردازندهها قادر به کار با سیستمهای گرافیکی مجزا یا یکپارچه نیست.اینتل میگوید فناوری Lucid Virtueبه کار رفته که بین CPU امکان کارهای موازی را میدهد پس زیرسیستمهای گرافیکی میتوانند در یک زمان کارهای مختلفی را انجام دهند. اینتل قول داده که به همین زودیها نسخه جدیدی از پردازندهاش را عرضه کند که شامل آیوی بریج است و از کارتهای گرافیکی مبتنی بر DirexX II، OCL 1.1 و Open GL 3.1 پشتیبانی میکند. پردازندههای آیوی بریج همچنین ویژگیهای جدید دیگری نیز دارد. این پردازنده از نظر نمایش نیز ارتقا یافته است. به این معنا که این ریزتراشه میتواند از سه نمایشگر مجزا با کیفیت تصویر HD پشتیبانی کند. همچنین از HDMI 1.4A پشتیبانی میکند. علاوه بر این از استانداردهایی چون
PCLe Gen 3.0 ساتای شش گیگابایت در ثانیه و USB 3.0 موجود در داخل سیستم و همچنین پهنباند بیسیم نیز پشتیبانی میکند. عملکردهای امنیتی این پردازنده شامل قابلیت ضدسرقت سختافزارهایی همانند گوشیهای هوشمند است که اینتل این کار را با همکاری شرکتهای مکآفی، سیمانتک و ابسولوت انجام داده است.
آیوی بریج برای اولترابوکها
اینتل یکی از اهداف خود از ساخت پردازندههای آیوی بریج را امکان استفاده از آنها در اولترابوکها دانسته است. با وجودی که تبلتها محبوبیت بسیاری در میان مصرفکنندگان پیدا کردهاند اما اینتل معتقد است که لپتاپهای سبک و نازک یا همان اولترابوکها آینده بهتری خواهند داشت و فقط نیاز به نوآوریهای بیشتری دارند. آیوی بریج به اولترابوکهای نسل دوم امکان میدهد خیلی زود از حالت sleep شروع به کار کنند. پردازندههای موبایلی این شرکت نیز همانند تراشههای دسکتاپ آیوی بریج واکنش هوشمندانه (Smart Response) را ارائه خواهند داد که فناوری است که در آن اطلاعاتی که معمولا نیازی به آنها نیست، روی کارت حافظه SSD ذخیره میشوند و به همین دلیل فراخوانی داده ذخیره شده روی هارددیسک کمتر تکرار میشود. در نتیجه زمان واکنش سیستم کاهش مییابد. یکی دیگر از فناوریهای آیوی بریج برای اولترابوکها اتصال هوشمندانه (Smart Connect) است که به اپلیکیشنها امکان میدهد خود را در هر بار اتصال به اینترنت بهروز کنند.
به نظر شما نام پردازنده های اینتل، همچون آیوی بریج (Ivy Bridge) و سندی بریج (Sandy Bridge) چگونه انتخاب شده اند؟
اینتل: در واقع رمز و رموز خاصی پشت نام گذاری پردازنده های اینتل نیست! Arie Harsat (شهروند اسراییل) مدیر برنامه ریزی استراتژیک پردازنده های شرکت اینتل و فردی است که این نام ها را انتخاب میکند. او که شخصا این نام ها را انتخاب میکند در این باره میگوید: "ممکن است فکر کنید معانی بسیاری پشت این اسامی است! در صورتی که من تنها سعی میکنم نام هایی را انتخاب کنم که مشکل قانونی نداشته باشد."
اما در باره بریج ها (Bridge) چطور؟
او ذکر کرده است ریشه انتخاب واژه به مایکرو معماری جدیدی باز میگردد که در این پردازنده ها به کار رفته است. نام این معماری Gesher بوده که واژه ای عبری است و معنای آن Bridge یا پل می باشد. Harsat در این باره میگوید در اصل ریشه منطقی این نام گذاری مربوط به معرفی معماری جدیدی است و قصد از انتخاب واژه پل، در اصل به معنای پلی به آینده است!
گفتنی است Gesher نام حزبی سیاسی در اسراییل نیز هست. البته وی خاطر نشان کرده است به درستی به یاد نمی آورد Sandy از کجا به ذهنش خطور کرده است و شاید به Sand (شن) باز میگردد که ماده اولیه ویفرهای سیلیکونی است که پردازنده ها و دیگر ادوات مایکرو و نانوساختار الکترونیکی روی آنها تولید میشوند.
Ivy Bridge ها چطور؟
او در این باره میگوید به دنبال نامی بودم که آمریکایی ناب باشد! "مکان های بسیاری در آمریکا وجود دارد که Bridge یا همچنین چیزی نام دارند. به ذهنم Ivy Bridge خطور کرد و با خودم گفتم، خوب! Ivy (پیچک) نیز گیاه خوبی است!"
این هم داستان نام گذاری نسل دوم و سوم پردازنده های کور اینتل!
نویسنده : حسن محمدی.طاها صادقی متین
تاریخ : دو شنبه 11 دی 1391