تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کامپیوتر و آدرس saveh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
سلام به همه ی عزیزان و دوستان
شاید تا به حال برایه شما پیش آمده باشد که بخواهید فایلی را روی فلش یا مموری خود کپی کنید و با پیغام The Disk Is Write Protected مواجه بشید ، این ارور معمولآ هنگام کپی فایل ها و ... بوجود می آید و دیگر به شما اجازه نمی دهد که فایلی رو در دیسک خود کپی کنید ، در حقیقت فلش یا مموری شما فقط قابلیت Read پیدا می کند
برای برداشتن Write Protection از روی دیسک راه های زیادی وجود دارد که بنده ی حقیر در این تاپیک این راه حل ها رو برای شما آماده کردم .
راه حل اول : اگر مموری SD دوربین یا ... شما قفل شده باشد و هنگام کپی کردن فایل ارور Write Protected رو به شما بدهد ، شما رویه مموری SD خود نگاه کنید، میبینید که در قسمت سمت چپ نوشته Lock و اگر زیر اون نوشته رو نگاه کنید می بینید که یه سویچ کوچک بر رویه لبه ی سمت چپ مموری sd موجوده که اگر سویچ رو عوض کنید مموری شما قفل میشه و از قفل در میاد .
اگر مموری شما قفل شده است شما با عوض کردن سویچ راحت می تونید اون رو باز کنید ، به عکس زیر توجه کنید :
راه حل دوم :
در بسیاری از فلش ها سویچ Write Protection وجود ندارد ، ولی فلش شما قفل شده ، حال شما lممکن است از خود سوال کنید که چجوری میشه فلش رو آنلاکش کرد ، جواب بسیار ساده است
اول بر روی Start پایین صفحه ی دسکتاپ کلیک کنید و سپس در فیلد Search For Files And Folders تایپ کنید regedit و اینتر رو بزنید ، مشاهده می کنید که یک پنجره باز میشود ، این پنجره رجیستری ویندوز می باشد ، سپس شما دستور زیر رو دنبال کنید تا Storage Device policies رو پیدا کنید
سپس بر رویه کلید Write Protect در پنجره ی سمت چپ دو بار کلیک کنید و در فیلد Value Date عدد را به 0 تغییر بدید و پنجره ی رجیستری رو ببندید و سیستم رو ریستارت کنید .
نکته : اگر فولدر Storage DevicePolicies در پنجره ی سمت چپ وجود نداشت ، این فایل رو دانلود کنید و بعد از دانلود فایل را اکسترکت کنید و سپس بازش کنید تا این فولدر به رجیستری ویندوز اظافه شود
نکته 2 : با عوض کردن عدد Write Protect در فیلم Value Date از 0 به 1 ، Write Protect فعال میشود و برایه غیر فعل کردنش باید عدد رو از 1 به 0 تغییر بدید .
راه حل سوم : اگر با روش بالا نتوانستید ارور Write Protection رو از رویه دیسک خود بردارید و همچنان هنگام ریختن فایل ارور می ده ، روش زیر رو امتحان کنید .
در فیلد Search For Files And Folders در Start تایپ کنید diskpart ، مشاهده می کنید که پنجره ی سیاه رنگ cmd ویندوز باز می شود ، سپس در پنجره ی باز شده تایپ کنید List Volume تا لیست تمام درایو های موجود در کامپیوتر و هارد خود را مشاهده کنید ، سپس نگاه کنید و ببینید که درایو فلش شما عدد چند است و سپس تایپ کنید Select Number 8 .
نکته : به جای عدد 8 ، عدد درایو فلش خود را انتخاب کنید ، مثلآ اگر در لیست فلش شما عدد 4 هستش به جای 8 عدد 4 را انتخاب کنید .
بعد از اینکه فلش خود را انتخاب کردید تایپ کنید attributes disk clear readonly و سپس اینتر رو بزنید و بذارید تا کامل شود .
راه حل چهارم : اگر روش بالا نتیجه نداد ، این روش را امتحان کنید
در فیلد Search For Files And Folders در منوی Start تایپ کنید و cmd .
سپس دستور chkdsk X:/F را تایپ کنید و اینتر را فشار دهید و بذارید تا اگر مشکلی در فلش شما وجود دارد رفع کند ، در حقیقت فلش یا مموری شما را Cheak Disk می کند .
نکته : به جای حرف X ، نام درایو دیسک خود را انتخاب کنید .
راه حل پنجم : ابتدا کامپیوتر خود را خاموش کنید و سپس فلش یا مموری خود را به یکی از پورت های USB های خالی متصل کنید .
کامپیوتر خود را روشن کنید و قبل از اینکه کامل بوت شود پشت سر هم کلید F8 بر رویه صفحه کلید خود را فشار دهید .
گزینه ی Safe Mode With Command Prompt را اینتخاب کنید و بگذارید تا ویندوز بوت شود .
بعد از بوت شدن ویندوز این دستور را در cmd تایپ کنید و اینتر را بزنید C:WindowsSystem32>X
نکته : به جای X اسم درایو فلش یا مموری خود را انتخاب کنید .
سپس این دستور را تایپ کنید و اینتر را بزنید X:>Format X
اگر NY آمد ، Y را انتخاب کنید و اینتر را بزنید
نکته : به جای X اسم درایو فلش یا مموری خود را انتخاب کنید
با این روش فلش شما در Safe Mode به صورت Low Level فرمت می شود و Write Protection از روی آن برداشته می شود .
راه حل ششم : با استفاده نرم افزار HS2.0_Utility_LFormat می توانید فلش خود را به راحتی فرمت کنید .
ابتدا فلش رو به کامپیوتر خود متصل کنید و سپس فایل Start که دانلود کردید را باز کنید و بگذارید تا فرمت کامل شود .
نکته : اگر هنگام باز کردن فایل Start ارور داد ، روی فایل راست کلیک کنیدو سپس گزینه ی Run As Administrator را انتخاب کنید
شما می توانید این نرم افزار را از اینجا دانلود کنید
راه حل هفتم : این روش شاید به نظر خنده دار بیاید ولی در بعضی مواقع جواب می دهد .
ابتدا فلش خود را به کامپیوتر وصل کنید و یک فایل را رویه آن کپی کنید ، اگر به شما ارور Write Protect داد ، شما بر رویه درایو فلش خود راست کلیک کنید و گزینه ی Eject را انتخاب کنید و فلش خود را یه بار بردارید و دوباره وصل کنید و فایل را دوباره بر رویه آن کپی کنید .
گاهی وقتا شاید مجبور باشید که این عمل را 5 یا 6 بار انجام دهید .
گاهی اوقات هم ممکنه که وقتی فلش Write Protect می شود ، با وصل کردن فلش به یه کامپیوتر دیگه این ارور از رویه آن برداشته می شود .
راه حل هشتم : بسیاری از شرکت ها ساخت فلش نرم افزاری مخصوص به فلش های مدل خودشون را در اختیار دارندگان قرار می دهند که با استفاده از این نرم افزار می توان فلش خود را فرمت کرد و در اکثر اوقات هم جواب می دهد مثلآ نام نرم افزار شرکت( hp (HP USB Storage Format Tool است
در بعضی از فلش ها هم ممکنه که سویچ Write Protection که در قسمت راه حل اول نوشتم بر رویه خود چیپ فلش وجود داشته باشه و شما مجبور بشید برایه عوض کردن آن قاب فلش را باز کنید .
ممکن است که سیستم شما دارای ویروس می باشد که به شما توصیه می کنم با یک آنتی ویروس خوب آپدیت شده سیستم خود را ویروس یابی کنید و اگر بتوانید از آنتی ویروس های بوتیبل استفاده کنیدو سیستم خود را در بوت هم ویروس یابی کنید خیلی بهتر می شود
اگر تمام راه حل های بالا را امتحان کردید و همچنان ارور Write Protection را هنگام کپی کردن فایل ها دریافت کردید ، متاسفانه فلش یا مموری شما خراب شده است و شما باید به فکر تهیه کردن فلش یا مموری دیگری باشید .
متاسفانه در بازار ما فلش ها تقلبی بسیار زیاد شده است و شما هنگام خرید فلش باید خیلی دقت کنید که فلش تقلبی خریداری نکنید
امیدوارم که مورد پسند دوستان واقع شده باشد.
منبع:OverclockingHeroes.Com
:: برچسبها:
Write Protection,
نویسنده : حسن محمدی.طاها صادقی متین
تاریخ : جمعه 27 ارديبهشت 1392
نرم افزار Microsoft® Hyper-V™ Server 2008 R2 یک نرم افزار مستقل قابل اعتماد وبهینه سازی شده برای فناوری مجازی سازی یا همان Virtualization است که بر اساس آن با تعریف ماشین های مجازی این امکان فراهم میشود تا سیستم عاملهای مختلف بطور همزمان بر روی یک رایانه اجرا شوند. این فناوری که Hypervisor نامیده میشود حاوی تکنولوژی مجازیسازی برای نسخه سرور است و بروزرسانی عمدهای در ویندوز سرور ماکروسافت محسوب میگردد قبلاً با نام Viridian شناخته میشد این ابزار مجازیسازی برای ویندوز سرور 2008 میباشد.
این فناوری بشدت از سوی سازمانها و شرکتها مورد استقبال قرار گرفت زیرا کمک بسیار خوبی به کاهش هزینهها نموده و عدم وابستگی به سختافزار را بهمراه افزایش کارائی در مراکز داده و محیطهای IT بهمراه خواهد آورد.
این مجازی ساز کاملا مناسب برای مجازی سازی ویندوز سرور های ماکروسافت میباشد و شما مییتوانید بهترین انتظار کارایی ویندوز مجازی شده را از این مجازی ساز داشته باشید.
:: برچسبها:
Hyper-V چیست ؟ ,
نویسنده : حسن محمدی.طاها صادقی متین
تاریخ : دو شنبه 16 ارديبهشت 1392
آنتی ویروس مایکروسافت Microsoft Security Essential در 29 سپتامبر 2009 در دو نسخه 32 بیت و 64 بیت عرضه شد. بیشتر آنتی ویروس ها این قابلیت را دارند که بصورت آفلاین آنها را آپدیت کنید. این آنتی ویروس نیز این قابلیت را دارد.
فرض کنید شما از کاربران جدید این نرم افزار هستید و می توانید فایل های آپدیت را از دوستان خود که از این آنتی ویروس استفاده می کنند، بگیرید و بسادگی آن را آپدیت کنید، اما باید توجه داشته باشید فایل های آپدیت 32 بیت را برای 32 بیت باید نصب کرد، نه 64 بیت.
حال بررسی می کنیم چگونه، اگر از ویندوز اکس پی استفاده می کنید عبارت زیر را در پنجره Run وارد کنید، سپس Enter بزنید.
1- تمامی فایل های موجود در این دایرکتوری را روی سی دی یا فلش دیسک خود کپی کنید.
2- سپس در پنجره Run کامپیوتر مقصد (کامپیوتری که قرار است آن را آپدیت کنید) عبارت services.msc را تایپ کنید و در پنجره باز شده دنبال Microsoft Antimalware Service بگردید و روی آن کلیک راست کرده و سپس Stop را بزنید سپس پنجره را Minimize کنید.
3- سپس فایل های آپدیت که از کامپیوتر دوست خود برداشته بودید را در همان دایرکتوری (که در بالا گفته شد) کپی کنید. سپس پنجره کنسول Service ویندوز را Minimize کنید و مرحله 2 را انجام دهید و بجای Stop این بار آن را Start کنید.
4- سپسMicrosoftSecurity Essential را باز کرده بر روی گزینه آپدیت کلیک کرده و آن را آپدیت کنید.
از این به بعد یکبار آپدیت کنید و همیشه از آن استفاده کنید. البته نکته ای که برای استفاده از این آنتی ویروس باید رعایت کنید این است که ویندوز شما باید Geniun باشد یا حداقل مایکروسافت آن را Geniun تشخیص دهد.
در پایان اگر اینترنت خوبی دارید و دانلود کردن فایل های بزرگ برای شما آسان است و نمی خواهید مراحل بالا را تکرار کنید، می توانید با مراجعه به نشانی زیر فایل آپدیت مورد نظر را دریافت و اجرا کنید تا همیشه آخرین آپدیت را داشته باشید: microsoft.com
:: برچسبها:
Microsoft Security Essential ,
نویسنده : حسن محمدی.طاها صادقی متین
تاریخ : دو شنبه 16 ارديبهشت 1392
ب وردپرس بر روی هاست )Reviewed by علی حاجی محمدی on May 9Rating:
عرض سلام و احترام خدمت کلیه وردپرس پژوهان محترم
با جلسه دوم در خدمت دوستان هستیم (اگر جلسه قبل را میخواهید بخوانید اینجا کلیک کنید ) در این قسمت به معرفی وردپرس و نحوه نصب تصویری و قدم به قدم وردپرس بر روی هاست ( سایتهایی که از کنترل پنل سی پنل استفاده میکنند ) میپردازیم.
وردپرس چیست ؟
وردپرس یک سیسیتم مدیریت محتوای سایت هست که به طور رایگان در خدمت دوستان قرار میگیره و میتوانید رایگان از آن استفاده نمایید.
پایه این سیستم برای دست نوشته آماده شده اما با توجه به قدرت و ظرفیت بالای هسته این سیستم , امروزه وردپرس برای انواع سایت از جمله خبری , پورتالی , فروشگاهی , هاستینگ و … مورد استفاده هست و به حق هم خوب از عهده اکثر کارها برمی اید .
{ برای خواندن مطالب بیشتر و اطلاعات کافی در این باره به صفحه درباره وردپرس بروید }
نصب وردپرس شروع میشود
خب برای شروع کار ابتدا با کلیک بر روی این قسمت آخرین نسخه وردپرس فارسی را دانلود نمایید.
در مرحله بعد به مدیریت هاست خود مراجعه کنید ( مثلا آدرس www.example.com/cpanel )
خب پس از وارد نمودن رمز کاربری و پسور خود و مشاهده داشبورد سی پنل خود گزینه File manager را انتخاب نمائید.
در این قسمت ( داخل فایل public_html یا www ) بر روی upload کلیک نمایید
پس از وارد شدن در صفحه جدید با کلیک بر روی گزینه Browse فایل فشرده ای که در ابتدا دانلود کردید را انتخاب کنید ( فرقی بین zip و gz.tar نیست )
خب پس از انتخاب فایل از پنجره باز شده نیاز به هیچ کاری نیست فقط باید صبر کنید تا فایل آپلود شود و با تصویر زیر در گوشه سمت راست صفحه مواجه شوید :
پس از اطمینان از آپلود کامل وردپرس فارسی به File Manager بازگردید خب باید فایل فشرده را مشاهده کنید اگر که مشاهده نمیکنید گزینه Reload رو بزنید تا مشاهده شود. پس از دیدن فایل فشرده بر روی آن راست کلیک نمایید و Extract را انتخاب نمایید
خب در پنجره باز شده Extarct Now را بزنید تا فایل از حالت فشردگی خارج شود و فولدر wordpress در هاستتان نمایان شود. خب الان میتونید فایل فشرده وردپرس را حذف نمایید.
خب تا الان کار شما موفقیت آمیز بوده و فایل وردپرس به خوبی روی هاست شما قرار گرفته. حالا نوبت ساختن دیتابیس یا مرکز داده است. شاید بپرسید مرکز داده به چه درد میخورد ؟ به طور ساده خدمتتون عرض کنم که مرکز داده حکم مغز سایت رو داره و همانطور که بر روی مغر انسان شیار های مختلفی قرار میگیره در مرکز داده یا دیتابیس هم به ازای هر قسمت و اطلاعات جدولی قرار میگیره که وظیفه نگه داری از اطلاعات وارد شده در سایت شما را بر عهده دارد.
آموزش ساختن دیتابیس
( توجه نمایید باید در جای نام دیتابیس , نام کاربری , رمز عبور ساخته شده را باید جایی یادداشت کنید , اگر از جمله قبل چیزی متوجه نشدید اشکالی ندارد ادامه آموزش را دنبال کنید … )
خب به کلیک بر روی Home در بالای سی پنل خود به داشبورد سی پنل بروید . از قسمت Databases گزینه Mysql Databases را انتخاب نمایید.
ابتدا یک نام برای دیتابیس خود مشخص کنید. سعی کنید نامی باشد که متوجه بشوید برای کدام سایت هست . مثلا اگر وردپرس را به عنوان سیستم وبلاگ خود در نظر گرفتید از گلمه blog استفاده نمایید تا در آینده که میخواهید سایت خود را منتقل نمایید یا گسترش دهید دچار مشکل و سردرگمی نشوید ( البته برای راحتی کار عرض کردم )
پس از انتخاب نام مناسب روی دکمه Creat Database کلیک نمایید.
پس از ثبت دوباره به قسمت Mysql Databases باز گردید این بار یک نام کاربری و یک رمز عبور بسازید و وارد نمایید سپس بر روی گزینه Creat User کلیک نمایید.
پس از ثبت دوباره به قسمت دیتابیس باز گردید این بار باید دیتابیس و نام کاربری که ساختید را به هم مرتبط نمایید . در همین راستا از قسمت Add User To Database نام دیتابیس و نام کاربری که برای وردپرس خود در نظر گرفتید را انتخاب و بر روی دکمه Add کلیک نمایید.
در پنجره بعدی با تیک زدن گزینه ALL PRIVILEGES همه گزینه های زیر آن انتخاب میشود و بعد دکمه Make Changes را زحمت بکشید بفشارید.
خب خوشبختانه فاز دوم هم تمام شد ! : ) دیتابیس شما شاخته شده فقط اون نوشته ای که در اول فاز گفتم رو باید الان دم دست داشته باشید .
توجه کنید که اگر شما نام دیتابیس را blog وارد کردید نام کاربری سی پنل شما اول آن اضافه میشود مثل username_blog
برای نام کاربری هم همینطور است ولی پسورد نه یعنی هرچی در درون پسورد قرار دادید همان را یادداشت نمایید.
خب به File Manager باز گردید جایی که وردپرس را آپلود کردید ( مثلا فولدر wordpress ) در بین لیست این فایل ها یک فایل به نام wp-config-sample.php میبینید .
با راست کلیک کردن برروی این فایل و انتخاب گزینه Rename اقدام به تغییر نام این فایل بفرمایید.
خب در پنجره باز شده Rename عبارت -sample را حذف نمایید و یعنی اسم فایل باید wp-config.php باشد .
پس از آن دکمه Rename File را بفشارید .
خب حالا دوباره بر روی فایل wp-config.php راست کلیک کرده اینبار گزینه Edit را انتخاب نمایید .
در پنجره باز شده با جستجوی عبارت Mysql Settings کادر زیر را پیدا کنید :
بجای عبارت databse_name_here نام دیتابیسی که ساختید را وارد نمایید.
بجای عبارت username_here نام کاربری که ساختید را وارد نمایید.
بجای password_here رمز عبوری که برای نام کاربری دیتابیس ساختید را وارد نمایید
( اطلاعات یادداشت شده اینجا بدرد میخورد)
ویرایش فایل را نبندید هنوز کار داریم با این قسمت …
در مرحله بعد (این مرحله اختیاری است ) با مراجعه به آدرس زیر :
یک سری کلید به طور تصادفی به شما میدهد …. مثل شکل زیر :
خب شما اینها رو در همان فایل wp-config.php بجای عبارت زیر قرار دهید :
در قسمت بعد ( این قسمت نیز اختیاری است ) شما میتوانید نام پیشوند جداول وردپرس خود را نیز تغییر دهید , مثلا من زدم wp98 :
خب کار ما با فایل wp-config نیز تمام شد . میتوانید با زدن دکمه Save آن فایل را ذخیره نمایید و سپس ببندید.
خب حالا به آدرس سایت خود بروید . جایی که وردپرس را قرار دادید مثلا www.example.com/wordpress , پس از آن با پنجره زیر مواجه خواهید شد :
خب این قسمت فارسی است نیاز به توضیح خاصی ندارد فقط برای امنیت بیشتر از کلمه admin برای نام کاربری استفاده ننماید ( یعنی اصلا استفاده نکنید )
پس از تکمیل اطلاعات بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک نمایید تا به پنجره زیر منتقل شوید :
خب همانطور که میبینید نوشته ” منتظر گامهای بیشتری بودید ؟ ببخشید که نا امید شدید ! : ) ” یعنی نصب وردپرس شما با موفقیت انجام شده و شما میتوانید با مراجعه با محلی که وردپرس خود را نصب کردید (مثلا www.example.com/wordpress ) سایت خود را مشاهده کنید و با گذاشتن آدرس wp-admin بعد از آدرس محل نصب ( مثلا www.example.com/wp-admin ) میتوانید مدیریت خود را ببینید .
خب نصب وردپرس تمام شد بهتون تبریک میگم شما میتونید از الان عضوی از جامعه وردپرس باشید .
فقط یک نکته یادم رفت بگم و آن هم اینکه برای امنیت بیشتر داخل cpanel در File Manager بر روی فولدر wp-admin با راست کلیک کردن رمز گذاری نمایید تا کار امنیتی شما بهبود بخشد .
خب اگر وردپرس خود را نصب کردید و وارد مدیریت شدید منو ها سمت چپ افتاده بود از قسمت “پیشخوان / بروزرسانی ها ” وردپرس خود را مجددا بروزرسانی کنید تا مشکل حل شود .
شرمنده امروز یکم کلاس خشک برگزار شد چون باید توی نصب خیلی جدی باشیم ایشالله بعد نصب کلاس های بهتری رو پیش رو داریم : )
تا دوجلسه بعد همین اشه و همین کاسه یعنی باز هم نصب اما جلسه بعدی نصب بروی سایت هایی با پنل Direct Admin و جلسه بعد از آن آموزش نصب بر روی لوکال هاست و یا کامپیوتر ( مخصوص دوستانی که هنوز هاست و سایت ندارند , فقط عشق وردپرسی دارند )
منبع : www.wordpress98.com
:: برچسبها:
وردپرس,
نویسنده : حسن محمدی.طاها صادقی متین
تاریخ : شنبه 16 ارديبهشت 1392